Opening hours: Mon-Fri 9:00 - 21:00, Sat 9:00 - 19:00 , Sun 12:00 - 18:00 Exceptional Opening hours

Edullista kotimaista pelikauppaa vuodesta 2000

Nintendo paljasti uusia yksityiskohtia Nintendo Switch Online -palvelusta

Nintendo paljasti tänään yksityiskohtia tulevasta Nintendo Switch Online -palvelusta. Tämä palvelu julkaistaan syyskuussa ja ohessa hieman lisätietoja, mitä kaikkea se sisältää.

Hinnat Euroopassa: Nintendo of Europe on ilmoittanut seuraavat eurohinnat.

Yksittäiset tilaukset:
Kuukausi (30 päivää): 3,99€
Kolme kuukautta (90 päivää): 7,99€
12 kuukautta (365 päivää): 19,99€
Perhejäsenyys (12 kuukautta/365 päivää): 34,99€
Perhejäsenyyden avulla jopa kahdeksan Nintendo Account -tiliä voi käyttää Nintendo Switch Online -palvelua, myös eri konsoleilla.

Nintendo Entertainment System – Nintendo Switch Online: Pelaa klassisia NES-pelejä missä ja milloin tahansa. Nintendo Switch Online -palvelun tilaajat saavat käyttöönsä kokoelman klassisia NES-pelejä. Aluksi saatavilla on 20 NES-peliä. Jatkossa pelejä on tulossa lisää. Julkaisun aikoihin on saatavilla seuraavat pelit: Balloon Fight, Dr. Mario, Super Mario Bros. 3, Donkey Kong, Ice Climber, The Legend of Zelda, Mario Bros., Soccer, Super Mario Bros. ja Tennis. Lisäksi 10 muuta peliä lisätään näiden joukkoon julkaisun aikoihin, mutta lisätietoja näistä peleistä julkaistaan hieman myöhemmin. Kaikki klassiset NES-pelit tukevat voice chat -ominaisuutta Nintendo Switch Online -älypuhelinsovelluksen kautta. Voit pelata näitä pelejä online- tai offline-tilassa.

Save Data Cloud Backup: Jos käytät Nintendo Switch Online -palvelua, voit tallentaa pelitallennukset pilveen useimpien Nintendo Switch -pelien osalta. Täydellinen ominaisuus kaikille pelaajille, jotka haluavat säilyttää tallennustietonsa, jos heidän Nintendo Switch -konsolinsa katoaa, menee rikki tai jos he ostavat toisen Nintendo Switch -konsolin.

Online Play: Nintendo Switch Online -jäsenyys tarvitaan, jotta voit pelata useita Nintendo Switch -pelejä verkossa. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi Splatoon 2, Mario Kart 8 Deluxe, ARMS, Mario Tennis Aces ja Sushi Striker: The Way of Sushido.

Nintendo Switch Online App: Tätä sovellusta voidaan käyttää esimerkiksi älypuhelimella ja sen avulla voi hyödyntää voice chat -ominaisuutta ja muita lisäominaisuuksia.

Gift cards used in the shopping cart

Suodata tuotteita